Ami a csövön kifér! A Nyírtelek nem variálhat, a tavaszi szezonban rá kell taposni a gázra. A megyei másodosztályú futballcsapat sereghajtó a Pannónia Zrt. csoportban – így nincs más választása.

A Nyírtelek számára nagy erőfeszítést igényel, hogy elkerülje a kiesést Fotó: Horváth László

Annyi bizonyos, miként arról január elején írtunk, hogy Dankó Zoltán helyett immár Hengsperger Attila játékos-edzőként irányítja az együttest. A korábbi tréner is marad a gárda kötelékében, miként az ősszel kivált labdarúgók után egyelőre a télen sem távozott senki.

Ugyanakkor három futballista érkezett Tiszalökről, akárcsak Demecserből, valamint egy kapust is soraiba szólított a Nyírtelek.

– Alakulgatunk, edzünk, de nem szeretnék semmit elkiabálni. A keret nyolcvan százalékban „kész van”, egy-két játékos még érkezhet – adott tudtul Hengsperger Attila.

Játékosmustra

A Nyírtelek megyei másodosztályú csapatának téli változásai

Távozott: –

Érkezett: Palencsár Zoltán, Tomán Viktor, Aszalós Martin (mindhárom Tiszalök), Rácz Bence, Hajnal Alex, Tóth András (mindhárom Demecser), Papp János (újrakezdte)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .