Trombita harsog, dob pereg, kész a csatára a sereg. Petőfi Sándor Csatadal örökbecsűje nem éppen az ajaki futballcsapatról íródott. A megyei másodosztály egyletnél jóval csendesebben morzsolják a napokat.

Ajakon az edzéslátogatottság okozza az egyik legfőbb gondot… Fotó: tudósítónktól

Olyannyira, hogy a Nyírerdő csoport tizenkettedik helyén masírozó gárda keretében például egyetlen érdemi változás történt: a nyáron érkezett védő, Jónás Kálmán fél elteltével visszatért Tuzsérra. Slussz-passz. Eddig ennyi, talán még egy játékos „beeshet” az átigazolási piac zárásáig, azaz péntekig.

Azért Barati István legénysége is készül, január dereka óta heti három tréninggel. Az Ajak vasárnap játssza első edzőmeccsét, méghozzá az „osztálytárs” Fényeslitkével. Egyébként pedig a legnagyobb gondot az okozza, hogy iskolai, illetve munkahelyi elfoglaltság miatt az edzéslátogatottság messze nem ideális, amire ilyenkor szokás rávágni: ja, az amatőr foci szépsége…

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..