Keretbe foglalták az idei játékvezetői focitornát Leveleken: ugyanaz a pár csapott össze a nyitó- és a zárómeccsen.

A győztes csapat Fotó: tudósítónktól

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében hosszú évekre visszanyúló hagyomány, hogy a holt idényben egy nap kispályás focival múlatják az időt a labdarúgó-játékvezetők. A leveleki sportcsarnokban ezúttal nyolc csapat mérkőzött meg.
Az első találkozón a címvédő Gusz-Team alapos fejmosást kapott: a Botlábúak 4-1-re hengereltek. A demoralizált vendégek ekkor aligha gondolták, hogy a szakadék széléről visszatáncolva a döntőig menetelnek, ahol visszavágtak a korai vereségért. Ezt a csoportot a Botlábúak nyerték meg veretlenül a felocsúdó Gusz-Team, a Spori-Monbebe és az Arany Sárkány előtt. A B csoportból kiemelkedett a Kispályások együttese, megelőzve a Fúzió Team, a III. Félidő és a Felrúglak Oszt LSL gárdáját. A kieséses szakaszban kialakultak a helyosztók párosításai. A bronzmérkőzést a Kispályások nyerték az utolsó percben elért góllal. A finálét Kaibás Tamás találata döntötte el, ő lett a torna legjobb mezőnyjátékosa. A Gusz-Team megvédte a címét. A gólkirály Lipcsei Márk (Spori-Monbebe), a legjobb kapus Lipták Tibor (Botlábúak). Köszönet a házigazdáknak a vendéglátásért, és a szervezőknek a lebonyolításért.

Játékvezetői torna
A végeredmény: 1. Gusz-Team: L. Tóth Lajos, Kosztyu János, Sándor Csaba, Tomori Péter, Papp István, Oláh Gusztáv, Kaibás Tamás, Pethő Péter, Szilágyi Norbert, Kiss Lajos, Ficze István.

 1. Botlábúak: Szlomoniczki István, Nagy Sándor, Hegyes Tibor, Gárdonyi Szabolcs, Petró Dominik, Farkas Szabolcs, Maklári Sándor, Piskóczi Viktor, Lipták Tibor, Harsányi Csaba, Szlomoniczki István.
 2. Kispályások: Hegedűs Csaba, Knobloch Sándor, Homonai Péter, Mónus Gábor, Hadászi László, Czerula Dávid, Hajcsák Zsolt, Király Adalbert, Lengyel Antal, Tóth Lajos
  4. Fúzió Team: Debreceni Sándor, Ésik István, Varga Sándor, Frindik Tamás, Frindik György, Novák Levente, Lőrincz Karola, Kovács József, Horváth József, Sási József, Szopkó Péter, Paráda Róbert, Demeter Enikő, Kósa György.
  5. Spori-Monbebe: Kántor Péter, Goneth Béla, Varga Felicián, Lipcsei Márk, Valu Tibor, Mátrai Sándor, Luzsinszki Levente.
  6. III. Félidő: Kocsis Zsolt, Sipos László, Balogh Gábor, Varga Zoltán, Szabó Zsolt, Tóth István, Kristán Zoltán, Virág Imre, Maleskovits Rudolf, Gergely Sándor, Haga Sándor
  7. Felrúglak Oszt LSL: Takács Attila, Karakó Ferenc, Benkő Róbert, Takács Ádám, Takács Ákos, Soós András, Veres János, dr. Resán Gergely.
  8. Arany Sárkány: Fehér Ádám, Bíró József, Göncző László, Nagy Péter, Lakatos Viktor, Simon Tibor, Lőrincz János, Lucsik Tamás, Oláh József, Dankó Géza, Nagy Ferenc. (szabolcsjb.hu)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .