Meghúzták a vonalat, vagy ha úgy jobban tetszik a nadrágszíjat Fehérgyarmaton. Legalábbis a megyei első osztályú csapatnál megszületett a húsba vágó döntés: öt futballistával rövidült a keret létszáma.

Többen elköszöntek a fehérgyarmati csapattól… Fotó: Bereczki Zoltán

Az egyaránt támadóként bevethető Petrohai Gergő, miként Mihalovics Márkó másol folytatja – hogy pontosan hol, az egyelőre rejtély. Margitics Lászlót korábban elvitte a Csenger, Imre Márk és Kóczé Szabolcs a Jánkmajtist erősíti tavasszal, mégpedig kölcsönjátékosként. Momentán Szatke Márk sem harcba dobható: munkahelyi elfoglaltság miatt – előreláthatólag – márciusban áll csatasorba.

Ugyanakkor új kapus érkezését harangozták be a szatmáriak. Jelesül Zán Krisztián csatlakozhat a csapathoz: a korábban Tuzséron, majd Mándokon is védő huszonegy éves cerberus messziről, Hatvanból tér vissza a keleti végre. Két labdarúgóval jelenleg is tárgyal a Gyarmat, amely a kilencedik helyen táborozva rugaszkodik neki a tavaszi idénynek.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .