A balkányiak jó néhány frissen „összetrombitált” futballistával melegítenek a tavaszi nyitányra. Ekképpen a hét végére beiktatott szlovákiai villámtúra príma alkalom volt a csapatépítésre.7

Csapatépítésnek is nagyszerű volt a balkányiak szlovákiai túrája Fotó: tudósítónktól

A balkányiak jó néhány frissen „összetrombitált” futballistával melegítenek a tavaszi nyitányra. Ekképpen a hét végére beiktatott szlovákiai villámtúra príma alkalom volt a csapatépítésre.

Ráhangolásként pénteken Hajdúböszörményben edzőmeccsen lépett színre a megyei első osztályú egylet, amely 4–2-re nyert, majd szombat reggel indult Szepsibe. A szlovák településen az ugyancsak negyedik ligás (a magyar megye egynek megfelelő…), a bajnokságot vezető FK Spartak Medzev ellen lépett pályára a Balkány. Az igazán barátságos találkozón 6–2-re győzött a Mirgai-legénység, vasárnap pedig már indult is haza.

– Korábban jártunk már kint, mondhatom, ez a látogatás sikerült a legjobban – taglalta Mirgai László, a Balkány edzője. – Abban a panzióban aludtunk, ami a Medzev tulajdonosáé, használhattuk a szaunát, az úszómedencét, tényleg nagyon jó hangulatban telt az idő. Műfüves pályán rendezték a meccset, a csapat jó teljesítményt nyújtott, különösen ahhoz képest, hogy pénteken is játszott: huszonnégy órán belül két mérkőzés, plusz az utazás, így azért nem volt egyszerű. Pláne, hogy tizenhárom emberrel futballoztuk végig a két találkozót, mert hárman betegség miatt hiányoztak.

Idevágó információ, hogy Csatári Áron távozott a Balkánytól, a védő Kemecsére tart.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .