A mentőszolgálat számára immár jelentős munkát ad a műfüves felkészülési torna.

Bemelegítés közben történt a baj a karászi kapussal… Fotó: tudósítónktól

Több súlyos sérülés történt már az eseménysorozaton, kiváltképp a kisvárdai csoport van „elátkozva”. Miként arról részletesen beszámoltunk, szerdán a Záhony-Tiszaszentmárton futballistája, Kázsmér László került kórházba, miután kifordult a térdkalácsa. Vasárnap is riasztásra érkezett a mentő: a Demecser elleni meccs előtt, bemelegítés közben egy labda „elvitte” Kiss Ákos, a Nyírkarász kapusának jobb kezét. A cerberus egyik ujja hátratört, így ismét hívni kellett a sebesültszállító autót.

– Köszönjük a demecserieknek, hogy kisegítettek bennünket, kölcsönadták kapusukat – fejezte ki háláját Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője a megyei másodosztály Nyírerdő csoportban szereplő „osztálytársnak”. – Sajnos, nem volt tartalékjátékosunk ezen a poszton, mert a másik kapusunk, Molnár András sérülés miatt nem tarthatott velünk.

És a jó hír. Időközben Kiss Ákos hazatérhetett, a kisvárdai kórházban visszarakták az ujját, talán már csak rossz emlék marad számára az „üzemi baleset”.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .