Az már régen rossz, ha mentő hasít a sztrádán. Még az ellenségeinek sem kívánja az ember a látványt, de ilyenkor nagy szükség van a szakszerű beavatkozásra. A szerdai – Kisvárdán játszott – Mándok–Záhony-Tiszaszentmárton (6–2) edzőmeccsen pedig ugyancsak elkelt a segítség.

A mérkőzés előtt még senki nem sejtette, hogy baj lehet… Fotó: tudósítónktól

Kázsmér László, a megyei másodosztály Nyírerdő-csoportjában szereplő, a bajnokságot féltávnál vezető Záhony-Tiszaszentmárton futballistája olyan súlyos sérülést szenvedett a második félidőben, ami kórházi ellátást igényelt.

– Arra emlékszem, hogy ballal elpasszoltam a labdát, majd reccsenést hallottam a jobb lábamban – ecsetelte az eseményeket a huszonhat éves belső védő. – Esés közben már láttam, nem úgy áll a térdem, ahogy kellene, aztán szembesültem vele, hogy kifordult a térdkalácsom, ráadásul borzasztó fájdalmat éreztem. Telefonáltak a mentősöknek, azt félórát nem kívánom senkinek, amit addig átéltem, amíg kiértek a pályára. A kórházban rakták vissza a térdem, ez tényleg nagyon kemény volt. Bokától combtőig begipszelték a lábam, egy hétig feküdnöm kell, majd megyek vissza vizsgálatra.

Kázsmér László számára nem csekély erőt ad, hogy sokan érdeklődtek állapotáról, ami jelzésértékű: szeretetről tanúskodik, egyben nem hagyták cserben a bajban.

– Fogalmam sincs mennyit kell kihagyni, mert a pontos diagnózist még nem közölték. A focit folytatom, ez biztos, emellett köszönöm mindazoknak, akik jókívánságukat fejezték ki. Engem is meglepett, hogy rengetegen kerestek, ami nyilván nagyon jól esik, így valamivel könnyebb elviselni az egészet…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .