Nem szilveszteri tréfa volt, amikor az óév utolsó napján Lelt József edző bejelentette, hogy ennyi volt – távozott Pátroháról.

Minyin Vitalij váltja Lelt Józsefet a pátrohai kispadon Fotó: tudósítónktól

Azóta néma csend, semmi nem szivárgott ki a megyei másodosztályú futballegylet bázisáról. Duruzsoltak, persze ezt, azt – de hivatalos információ nem érkezett. Egészen eddig. Mondhatni felszállt a füst: Minyin Vitalij veszi át a csapat irányítását. Az új edző korábban a Kék, illetve a Demecser trénereként dolgozott, a negyvenhat esztendős szakember legutóbb a GFSE Oros U17-es titánjait pallérozta.

Ugyanakkor három játékos búcsújával karcsúsodott a keret, mindemellett Kántor Zsolt sem a Nyírerdő csoport tabellájának harmadik helyén táborozó gárdával készül…

– Pátrohán mindig is volt, van és lesz futball! – nyomatékosította Lusánszki László egyesületi elnök. –  Ezzel azokat pletykákat szeretném eloszlatni, melyek kétségbe volták a csapat jövőjét. Ehhez annyit, arról beszélnek mindig, akitől tartanak, legalábbis az én meglátásom szerint. A pátrohai egyesület nem hullott szét, igaz, három-négy labdarúgóval kevesebben vagyunk, de az ősszel megfelelő létszámban kezdtük a bajnokságot, így nem szükségszerű most több játékost igazolni. Az U19-es csapatból helyi fiatalok kapnak több lehetőséget, akik tanulhatnak a keret rutinosabb tagjaitól. Sajnos, az előkészületi meccseket idő szűke miatt nem tudtuk megszervezni, ez az edző feladata lett volna, de időközben Lelt Józsi elbúcsúzott tőlünk. Hogy a jövő mit hoz, azt egyelőre senki nem tudja, mi végezzük a dolgunkat. Nem hátrafelé kell néznünk, szerencsére, a kiesés veszélye nem fenyeget minket. Hajrá, Pátroha!

Játékosmustra

A Pátroha megyei másodosztályú csapatának téli változásai

Távozott: Gombkötő Sándor, Mucsicska Vladimir (mindkettő Záhony-Tiszaszentmárton), Lakatos Péter (Balkány), Kántor Zsolt (Rakamaz?)

Érkezett: Csépke Máté (Berencs FC)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .