A Kállósemjénre hatványozottan igaz: olyan csapat, amellyel jó lesz vigyázni. Mindezt alátámasztja, hogy a féltávnál hatodik helyen tanyázó futballegylet bárkit képes „elkapni”.

A Semjén ősszel többnyire felülmúlta ellenfelét Fotó: Horváth László

Mindeközben túlzás lenne azzal előrukkolni, hogy a Semjén követ dobott az állóvízbe, azaz megbolygatta volna a játékospiacot. Sőt, éppen ellenkező igaz. Az egyetlen fejlemény, hogy Ruszinkó Balázs munkahelyi elfoglaltság miatt visszavonult. Slussz, passz.

– Ezt most így alakult – közölte rezignáltan Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője. – Bárkit kérdeznek, azt fogja mondani: hiába akarsz igazolni, ha a kinézett játékost nem engedik el, szóval ilyenkor, télen nem egyszerű. Mi tagadás, jó lett volna egy-két poszton erősíteni, már csak azért is, mert az őszi idény végén tapasztalhattam, hogy meglehetősen bajos úgy motiválni, hogy a játékos tudja, nincs helyette más, bérelt helye van a csapatban. Így pedig követelni is nehéz…

A semjéniek eleddig egyetlen előkészületi mérkőzésen léptek pályára, amelyen 4–2-re nyertek a harmadosztályú Bököny ellen.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .