A Nyírbátor NB III-as futballcsapata szerda délután újabb előkészületi mérkőzésen lépett pályára: hazai pályán játszott az ugyancsak a Keleti csoportban szereplő Füzesgyarmattal.

Jó idő, jó pálya, „osztálytárssal”játszott edzőmeccset a Bátor

Mindennek külön érdekessége, hogy a felek az augusztusi nyitányon, majd a tavaszról előrehozott utolsó tavalyi fordulóban is találkoztak. Utóbbi összecsapást, november végén ugyancsak Bátorban rendezték, akkor a vendégek 3–0-ra nyertek. Ezúttal tét nélküli meccset vívtak, de azért mindenki iparkodott becsületesen. A sors ismételte önmagát, mégpedig hajszálpontosan – megint 3–0-ra győzött a Füzesgyarmat. De legalább napsütés, kellemes idő volt. A hazaiaknál lehetőséget kapott Mácsik Dominik: a tizenkilenc éves középpályás a Maglódtól érkezett próbajátékra, előtte a Nyíregyháza Spartacus kötelékéhez tartozott.

A nyírségiekkel kapcsolatos információ, hogy bár korábban felmerült Katona György távozása, akit magasabb osztályból kerestek, eldőlt – a támadó marad.

Edzőmeccs

Nyírbátor–Füzesgyarmat 0–3 (0–2)

Nyírbátor: Vasas G. – Benkő B., Szegedi B., Tóth M. (Katona Gy.), Boros D. (Sőre P.), Fenyőfalvi Cs. (Danó M.), Bagi Á., Vámos M., Mácsik D. (Müller Zs.), Sárosi M. (Scheibli M.), Pálinkás G.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .