A szatmári futballcsapatok háza táján vágni lehet a csendet. Ennek alighanem pofon egyszerű magyarázata, hogy a megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportban szereplő egyesületeknél nem térdig gázolnak a pénzben, így csak csínján „csipegetnek” a játékospiacon.

A kölcsei együttes tavasszal megszilárdítaná helyét az élcsoportban Fotó: tudósítónktól

Ebből adódóan Kölcsén sem robbant nagy átigazolási bomba, bár Ivan Szkunzjak visszatérése azért hírértékkel bír. Néhány éve „Rettegett Iván” volt az egyik legnagyobb spíler a keleti végen, ontotta a gólokat: megfordult több csapatban, anno a Tiszabecsben kapták fel nevét, játszott a Kisvárdában, és korábban Kölcsén is. Most ismét a harmadik helyre „fagyott gárdát erősíti majd tavasszal. Elképzelhető, hogy nem ő lesz az egyetlen nagy visszatérő…

Ugyanakkor veszteség is érheti a Máté Imre irányította legénységet: legalábbis a tizenkilenc éves üdvöske, Vitalij Srjuba a megye egyes Csengerrel készül. Az őszi idényben hét gólt jegyzett támadó mellett szinte bizonyos Ilbán Mihály távozása.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .