Valami állandó. Példának okául az őri futballcsapat, amely szinte biztosan „érintetlenül” vészeli át a téli átigazolási időszakot.

Egy igazán üdítő pillanat: amikor az őri csapat tagjai együtt fürödtek a sikerben Fotó: tudósítónktól

Nincs abban semmi meglepő, hogy a prímán alakult őszi szezon után két fűszálat nem tesz keresztbe az erősítés érdekében a Nyírerdő csoportban szereplő egylet vezetése. Kálmándi Bertalan legénysége az ötödik pozícióban tanyázik, nem véletlenül hangoztatta nem egyszer a tréner: lefotózza a tabellát és bekeretezi.

Naná, hisz a megye kettőben ötödik bajnoki évadját nyomja az Őr, amelynek eddig a hetedik volt a legjobb helyezése – még a 2015/26-os idény végén.

– Nem tervezünk változást, mert a jelenlegi keret tökéletesen alkalmas arra, hogy ott folytassuk, ahol ősszel abbahagytuk – közölte nemes egyszerűséggel Kálmándi Bertalan. – Ilyen még jól nem álltunk, jó esélyünk van arra, hogy most a legjobb helyezést érjük el.

Az együttes még nem játszott előkészületi meccset, szombaton viszont Falu Kupa teremtorna lesz a településen, ahol helyi erőkből verbuvált együttesek lépnek színre: a nagy hagyománnyal bíró esemény háziszabályzata csapatonként két-két „idegenlégiós” bevetését engedélyezi.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .