A futsal NB II. Keleti csoport hétfőre rendelt huszadik bajnoki fordulójában a Nyírbátor hazai pályán, a Csenger idegenben szerepel.

A csengeri csapat közel áll célja eléréséhez Fotó: Kákos Dávid

A bátoriak számára tét nélkülinek nevezhető a Kazincbarcikai Ördögök elleni összecsapás (kezdés: 18.30), az alapszakaszból hátralévő három körben ugyanis minimális az esélye annak, hogy elmozdulnak a tizedik helyről. A borsodiaknak viszont meglehetősen fontos a kedvező eredmény elérése, mivel a felsőházi rájátszásért hajtanak, ezt pedig már csak bravúrok árán érhetik el.

Ugyanakkor a Csenger, amely a Kincsem Lovaspark távolmaradása miatt meghiúsult legutóbbi mérkőzésért kapott három pont birtokában nagyon került terve megvalósításához. A negyedik pozícióban posztoló szatmáriak előnye nyolc pont a hetedik Kazincbarcikai Ördögökkel szemben – az első hat helyezett szerez jogot a felsőházi tagságra. Szilágyi Sándor legénysége ezúttal Gyöngyösön mutatja magát, ahol a tabellán ötödik házigazda hasonló célért küzd. A képlet viszont rém egyszerű: a vendégsiker egyet jelent a menybemenetellel, szerencsés esetben még kevesebb is elég…

Hétfő este a 13. forduló mérkőzéseivel folytatódik a regionális bajnokság.

Regionális bajnokság, 13. forduló: Gyulaháza–Hajdúnánás (18.30), Mád֪–Ózd (18.30), Nagycserkesz–Csenger Futsal-Beregvidék (újfehértói sportcsarnok, 18.30), DEAC–Blues Sharks-Futsal (18.30), Levelek–DSC-SI (19), Geszteréd–MEAFC (balkányi sportcsarnok, 19)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .