Folytatódott a Sényő-Carnifex turnésorozata. Az NB III-as futballcsapat első edzőmeccsét Nyíregyházán, a másodikat Rákospalotán, a harmadikat Diósgyőrben játszotta.

Egy kép az utókornak: Fogarasi Zoltán a sényői edzőpáros, Imrő László (balról) és Fiumei Viktor társaságában Fotó: tudósítónktól

A szombati találkozón az élvonalbeli klub második számú együttese volt az ellenfél, amely egyébként ugyancsak a harmadik vonal Keleti csoportjában érdekelt. A mérkőzésen jelen volt a nyíregyházi származású, immár huzamosabb ideje a Diósgyőr szakmai stábjához tartozó Fogarasi Zoltán is, aki nem mellesleg – miskolci szerepvállalása előtt – rövid ideig a sényői csapatot is irányította.

Három meccs, három helyszín, egy dolog viszont állandó – a Nyírgyulaj, valamint a REAC után a DVTK II.-t is legyőzte a szabolcsi legénység.

Edzőmeccs

Diósgyőri VTK II.–Sényő-Carnifex 1–3 (1–2)

Sényő: Szabó Z. – Márton, Klepács, Bodó, Lakatos B. Fabu (Bernáth) Kapacina V. (Lakatos L.), Hadházi (Ács), Kristófi, Lizák (Ruska), Kapacina K.

Gól: Kapacina K., Kapacina V., Ruska T.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .