Javában nyomja a felkészülést a Gergelyiugornya, nincs ebben az égvilágon semmi meglepő. Miként az is benne volt a pakliban, hogy a megyei másodosztályú futballcsapat néhány ászára szemet vetettek…

A gergelyiugornyai együttes feljebb tornázná magát a táblázaton Fotó: tudósítónktól

Na ja, a Tisza-parti egylet színeiben futkározik néhány spíler, akiket mások is szívesen látnának.

– Több játékosunk, így Mándi László és Zán Bence iránt is élénk érdeklődés mutatkozik, de az értékeinktől nem kívánunk megválni – szögezte le Balogh István, a gergelyiugornyai egyesület elnökhelyettese. – A csapatok igyekszünk együtt tartani, már amennyire lehet, egyben szeretnénk feljebb zárkózni a tavaszi folytatásban.

Erről ennyit. Ugyanakkor a Nyírerdő csoport hetedik helyén tanyázó gárdánál mégis akad változás. Járomcsák Gergő például munkahelyi elfoglaltság miatt jelezte, hogy nem lesz bevethető az idény második felében, míg a tapasztalt védő, Balogh Tibor jelenleg a megye egyes Csenger edzéseit látogatja.

A szakmai stáb két ifistát, Kovács Dávidot és Veress Eriket a „nagyokhoz” vezényelt, miközben egy fiatal játékos érkezéséről is egyeztetnek a kulisszák mögött.

Bemelegítés ugornyai módra…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .