Csak tizennyolc éven felülieknek! Lehet korábban is, csak nem túl gyakori. Nem ágytornáról van szó, sokkal inkább arról, hogy az élvonalban szereplő Mezőkövesd teszteli a mándokiak ifjú kapusát.

A fiatal mándoki kapura élvonalbeli együttes is felfigyelt Fotó: beregihirek.hu

Mégpedig az ukrán származású Fegyinjszinec Eduárdot. A kiejtésbe beletörik az ember nyelve, így a megyei első osztályú futballcsapatnál – áthidaló megoldásként – az „Edu” becenevet ragasztották rá. Ennél jóval lényegesebb, hogy a tizennyolcadik életévét taposó cerberus egyelőre „odavan”, ami, persze még nem jelenti azt, hogy automatikusan búcsúzik is.

Akad más fejlemény is az ötödik helyen táborozó együttes háza táján. A csatár, Dávid Róbert ugyebár korábban érkezett, most viszont egy fővel rövidült a létszám – Tudja Dávid távozott. A huszonöt esztendős szélső középpályás a nyáron Tiszavasváriból érkezett a Mándokhoz, tavasszal pedig új csapatban lép majd pályára.

Az már ugyancsak az őszi idény után eldőlt, hogy Nagy Krisztián elköszönt, nos, ő a Jász-Nagykun-Szolnok megyei első osztályban szereplő Újszászban folytatja, míg Bátyi László sorsa még rendeződött véglegesen.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .