Nem üres szólam volt csupán a rétközberencsiek azon ígérete, hogy a gyászos ősz után is el akarják kerülni a süllyesztőt – a kiesést a megyei másodosztályból.

Kis terem, nagy remény: a Berencs is készül Fotó: tudósítonktól

Nos, a szavakat tettek követték, miként azt korábban megpendítettük, az év elején előbb az új edző személyét, nevezetesen Lippai Tibor munkába állását jelentette a Berencs FC, most pedig csaknem egy csapatnyi friss szerzeményt „tálalt”. És a lista még nem végleges, erősen benne van a pakliban, hogy bővül a télen érkezett futballisták száma… Pedig az eddig megszerzett nyolc labdarúgó sem kevés.

Szó se róla, a paletta meglehetősen széles, a hajdúsági együletek (DASE, Hajdúböszörmény) mellett például a megye egyből is igazolhat játékost a Nyírerdő csoport sereghajtója – mégpedig a mátészalkai Gábor Patrikot.

Mindeközben két távozó is akad, ráadásul a duó tagjai bajnoki riválishoz szegődtek.

Játékosmozgás

A Berencs FC megyei másodosztályú csapatának téli változásai

Távozott: Nagy Norbert (Szabolcsveresmart), Csépke Máté (Pátroha).

Érkezett: Herceg István Kromplák Gyula (mindkettő Dombrád), Kállai Ádám (Ladányi TC), Koi Balázs (Vitka), Hajdú László (Szabolcsveresmart), Fekete Márk (újrakezdte), Szabó Flóián (Hajdúböszörmény), Mester Norbert (Debreceni ASE), Gábor Patrik (Mátészalkai MTK).

 

 

 

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .