Megvédte a címét a FILO SE csapata az U19-es megyei teremtornán.

A Filo SE megvédte címét Fotó: Csutkai Csaba

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság jóvoltából második alkalommal megrendezett korosztályos teremtornán nyolc egyesület vett részt. A rendkívül sportszerű hangulatú egész napos rendezvényen a harmadik helyet a Gyulaháza szerezte meg, miután a bronzmérkőzésen 4-2-re legyőzte az Ibrányt, míg a fináléban a Filo SE színvonalas találkozón múlta felül 2-1-re a Sényőt.

A tornáról senki sem távozott üres kézzel, a helyezetteknek és a különdíjasoknak a díjakat Kvaka Árpád megyei igazgató, Borsodi László és Bardi Béla elnökségi tagok, valamint Márton Péter utánpótlás bizottsági tag adták át.

U18-es teremtorna

A véreredmény: 1. Filo SE, 2. Sényő-Carnifex FC, 3. Gyulaháza KSE, 4. Ibrány SE, 5. Balkány SE, 6. Újfehértó SE, 7. Nyírbéltek KSE, 8. Kálmánháza SE

Különdíjasok. Legjobb játékos: Krajnyák Zsolt (Filo SE). Legjobb kapus: Papp Dániel (Ibrány SE). Gólkirály: Radvánszky Martin (Gyulaháza KSE)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .