Hull a hó és hózik, és nem csak Micimackó fázik. Ahhoz viszont, hogy a Nyírbéltek ne fázzon rá a tavaszi szezonban – minden értelemben muszáj erősíteni.

A nyírbélteki együttes a nyírbátori műfüves „albérletben” is hangol Fotó: tudósítónktól

Elvégre a tények makacs dolgok, a megyei másodosztály futballcsapat pedig „féltávnál” csupán a sereghajtó Nyírteleket előzi a Pannónia Zrt. csoportban. Eme állapot pedig lépésekre sarkalta a vezetőséget, amely nem vesztegette az időt, már az év elején megkezdte a keret acélosítását.

Az „első fecske” Bak Dániel volt, aki a Hajdú-Bihar megyei másodosztályban szereplő Nyíracsádtól tért vissza. Az sem éppen dráma, sőt, hogy Gráma István is csatlakozik a csapathoz: a huszonkilenc esztendős középpályást a Hajdúsámsontól szerezték meg. Ugyancsak a hajdúsági vonalat képviseli a Nyíradonytól igazolt Urszuly János, aki csatárként nyújthat segítséget. A DBFC-Piricse középpályása, Horváth Gergő szintén nyírbélteki szerelésben feszít tavasszal, akárcsak ifj. Tóth Tibor. A Bogát 2000-től érkezik, nem mellesleg a támadót ki ismerhetné jobban, mint édesapja, Tóth Tibor – történetesen ő a Béltek edzője. A stáb abban is nagyon bízik, hogy a sérültek felépülésével tovább izmosodik az együttes.

Arról is hírt adtunk, most már hivatalosnak is tekinthető, hogy Kovács Attila és Ocskó Tamás távozik, mindketten a Nyírmihálydit választották. Balogh Norbert a Nyírvasváriban folytatja, míg Mészáros Sándor és Fekete Zoltán munkahelyi elfoglaltság miatt vált ki.

A Tóth-legénység vasárnap a műfüves felkészülési torna nyitányán a Birivel találkozik Nyírbátorban, az ifik egy nappal előtte a nyíregyházi Filo Focicsarnokban szerepel.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .