Mi, hol, merre, meddig? Ez nem éppen befektetési ajánló, sokkal inkább a tomboló téli átigazolási időszak kulcs szavai. Leginkább, persze ott, ahol téma a csapat átalakítása. Kótajban az…

Készül a kótaji csapat is, amely jelentősen átalakulhat Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Mert a megyei másodosztályú futballegylet meglehetősen aktív a játékospiacon. Na igen, elvégre a távozási rublikában sokasodnak a nevek. Fekete Ádám és Toronyi Gergő további sorsa erősen kérdőjeles, annál is inkább, mert nem álltak edzésbe, holott a társak már javban elkezdték a felkészülést… Vojtovics Sándor már biztosan máshol töri magát, konkrétan a Vaja szólította soraiba. A hátvéd mellett Kosztik Dávid is búcsúzhat, információnk szerint Demecserbe tart, míg a csatár Kovács Zsolt iránt a Nyírtura mutat érdeklődést.

Persze, „combosodik” is Gulácsi Zoltán legénysége, mégpedig több friss szerzemény csatlakozhat a csapathoz. A ramocsaházi duó, Ladányi Sándor és Szegedi Zoltán érkezése tényként kezelhető, a napkori középpályás, Támba Bence ugyancsak a Kótaj jelöltjei közé tartozik. És jöhetnek még, de a vezetőség óvatos, megvárja, amíg minden stimmel velük kapcsolatban.

Mindenesetre a Kótaj is színre lép a műfüves felkészülési torna szombati nyitányán, amikor a nyíregyházi stadionban – a szintén a Pannónia Zrt csoportban szereplő – Nagykálló ellen lesz jelenése.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .