Élményekben gazdag időszak vár a vajai futballcsapatra, amely Gazdag Attila irányításával gyűri a felkészülést.

Tornaóra vajai módra Fotó: tudósítónktól

A decemberben kinevezett tréner Gdovin Jánostól örökölte meg a tisztséget, aki az utolsó hat őszi fellépésen irányította az együttest. Elődjét, Molnár Istvánt akkor váltották le… De ez már történelem, a kilencedik helyen állomásozó Vaja pedig minden szempontonból előre néz.

Ami ilyenkor a leizgalmasabb felvetés, milyen változás történik a keretben? A válasz gyorsan „lelőhető”: távozó nincs, érkező ellenben akad: a huszonkét éves belső védő, Vojtovics Sándort a Kótajtól szerezte meg a Nyírerdő csoportban érdekelt egyesület. A Tarpán nevelkedett hátvéd igazolása már csak azért is elengedhetetlenné vált, mivel Soltész Bence, Jónás Lajos, illetve Palcsák Norbert sérüléssel bajlódik – meglehet, a teljes tavaszi idényre kidőltek.

Éppen ezért nem zárult le az erősítési akció, egy-két futballista még „beeshet”, mindenesetre a Gazdag-legénység szombaton az Apagy elleni mérkőzéssel megkezdi szereplését a műfüves torna nyírbátori helyszínén.

 

Cicázás vajai módra

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .