A változatosság gyönyörködtet. Vagy éppen még inkább lefáraszt. A Sényő-Carnifex NB III. futballcsapatánál utóbbi verzió lépett érvénybe: a szakmai stáb új fajta „kínzást” eszelt ki a felkészülési időszakban.

Balogh Vilmos (középen) kemény munkára fogta a sényői futballistákat Fotó: tudósítónktól

Mindehhez segítségül hívták Balogh Vilmos ökölvívó olimpikont, aki jelenleg személyi edzőként dolgozik. A korábbi többszörös magyar bajnok bunyós pedig a héten „kézbe kapta” a fiúkat: kedden, majd csütörtök délelőtt a korábbinál eltérő munkára fogta Bodó Gáborékat a Brekk Fittnessben.

– A futball folyamatosan fejlődik, mindenki próbálkozik, hogy minél hasznosabban, tartalmasan töltse a felkészülésre fordított időt – taglalta Imrő László, a Sényő-Carnifex edzője, aki Fiumei Viktorral vállvetve irányítja az együttes. – Mi is ezt tesszük, nem mellékesen a célunk az, hogy kicsit kizökkentsük a játékosokat az ilyenkor gyakran monoton ritmusból. Azért ez nem szórakoztató, ellenkezőleg, keményen dolgoztatja őket Vili, ugyanakkor mégis más, mint az eddig megszokott munka. Mégsem lefagyott pályán, süvítő szélben kell mozogni, bár azt sem fogjuk megúszni…

Akadnak, akik kényszerből mentesülnek a kondizás alól: Ruska Tamás megsérült, akárcsak Kristófi Sándor a szombaton játszott első edzőmeccsen, ő egy, míg a kapus Gagyi Sándor két hétig külön melót végez.

Balogh Vilmos és a sényői csapat munkában

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .