Ki mint vet, úgy arat. A nagyecsediek a vetésnél járnak, ami nem éppen mulatságos meló télvíz idején, de hát ez van, ezt kell szeretni.

Ha leszáll az est, olykor utcai futással hangol a nagyecsedi csapat Fotó: tudósítónktól

Márpedig a megyei első osztályú csapat tagjai nem anyámasszony katonák, felettébb harcedzett futballisták alkotják a keretet, bár a meglehetősen viszontagságos januári időjárás még olykor nekik is feladja a leckét.

– Jobb híján az utcán futunk, mert a műfüves pályánk lefagyott, eddig egyszer tudtuk használni, na meg van még egy kis tornaterem, ott készülhetünk. Ennyit engednek a körülmények, viszont azzal is tisztában vagyunk, ez nem kívánságműsor. Azért tényleg régen volt ilyen, bár lehet, rosszul emlékszem, és az idő mindent megszépít – elmélkedett Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője, aki hosszú pályafutása „ezredik” felkészülését gyűri, ezúttal vezényli.

Annak az együttesnek, amelynek egyetlen régi-új szerzeménye Somlyai Gábor, aki – mint arról hírt adtunk – az NB III. Nyugati csoportban érdekelt Csepeltől tért vissza. A huszonnégy éves támadó bevetésre kész, ugyanakkor akad hiányzó is: Bulyáki Krisztián meghúzódott, egyelőre kényszerpihenőt tart.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .