Annak rendje és módja szerint gyűri az ipart a Vásárosnamény, amely csúcsot döntött: mint arról hírt adtunk, a megyei első osztályú futballcsapat csaknem mínusz húsz Celsius-fokban indította a felkészülést – január 8-án.

Puskás Ádám (7) hiányozni fog a naményi csapatból Fotó: Kákos Dávid

A hidegrekord dacára sem fázott rá a beregi egylet, a melós napok pedig folytatódnak. Mindeközben játékosfronton is történt feljegyezni való: a legfrissebb fejlemény, hogy Puskás Ádám távozik. Nem a nyúl viszi, a huszonnégy éves középpályás – aki öt gólt hintett az őszi idényben – családi okok miatt a Vecsés színeiben szerepel tavasszal.

Ugyanakkor az nem számít újdonságnak, mivel szintén a felkészülés nyitányán megszellőztettük, hogy a Hajdú-Bihar megyei első osztályban érdekelt Debreceni ASE labdarúgójával, Németh Gergellyel szóban megállapodott a vezetőség. A huszonhárom éves középpályás azóta is a Dudás Zoltán irányította együttessel „kondizik”, és már társa is akad. A naményiak másik kiszemeltje, a nyírmadai Csehil Ádám: a huszonegy éves futballista védőként erősítheti soraikat.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .