Az amatőr futball már csak olyan, hogy a téli felkészülés során jó, ha kéznél van a hólapát. Egy havas, hideg estén a vámosoroszi csapat tagjai is munkaeszközt ragadtak, hogy tisztára „sikálják” a műfüves pályát – aztán durr bele, indulhatott a meló!

A vámoroszi futballisták hólapátolással melegítettek a felkészülés nyitányára Fotó: facebook

Mikes Ferenc brigádja a második helyen állomásozik a megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportban, vagyis ebből a bajnoki évadból még valami szép is kisülhet számára. Az már más tészta, hogy ebből mi valósul meg, mindenesetre tenni már most kell az ügy érdekében. Mégpedig becsületesen meghajtva a márciusi folytatásig esedékes időszakot. No meg az acélos keret sem árt, ami eddig stimmelt – bár most némiképp változik az ábra.

A támadó Szabó Attila, illetve a hátvéd Kiss Dávid egyaránt munkahelyi elfoglaltság miatt távozott. Ugyanakkor az is benne van a pakliban, hogy erősítés is érkezik – Szabó Tamás személyében. A huszonöt esztendős nábrádi csatár nem gombokat, tizenkét gólt varrt be az őszi idényben, az ő ügye is hamarosan rendeződhet.

Ami viszont fix: a január tizenötödikén edzésbe állt Oroszi szombaton bemutatkozik a műfüves felkészülési tornán, amelyen első ellenfele a Tarpa lesz.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .