Márton Istvánnak aligha lesz sok ideje a nyíregyházi Filo Focicsarnok büféjében kvaterkázni a Nyírerdő Kupa megyei teremtorna vasárnapi nyolcas döntőjének során.

Márton István (a földön) két csapat sikeréért fáradozhat a teremtorna döntőjében Fotó: tudósítónktól

A szakvezető ugyanis elkövette azt a bravúrt, amire a hatodik alkalommal kiírt eseményen még soha nem volt példa: két együttessel is érdekelt lesz! A Tarpa megyei első osztályú csapatának edzőjeként, illetve a másodosztályban szereplő Apagy játékosaként egyaránt hivatalos a torna záróakkordjára.

Az igazán pikáns, persze az lenne, ha a két egylet szembe kerülne egymással – nos, a felek külön ágon próbálnak domborítani, de az éremcsatározásban még bármi megtörténhet…

– Valószínűleg nem túl sokszor fordul elő, hogy valaki két csapattal is bejut a Nyírerdő Kupa nyolcas döntőjébe, az egyikkel játékosként a másikkal edzőként! – vélekedett a két frontos harcra készülő Márton István. – Az apagyi sikeres teremfoci szereplésnek már hagyománya van, öt éve igazoltam ide, azóta mindig odaértünk a Filóba! Habár az idei meneteléshez nem sok közöm volt, nem tudtam sokat hozzá tenni a sérülésem miatt. A Tarpával először sikerült bejutnunk a legjobb nyolc közé, valamilyen szinten azért ez elvárható volt, mivel akad néhány emberünk, aki nem most játszott először életében teremben. Szerencsére a két csapat nincs egy csoportban, így esetleg csak a helyosztón találkozhatunk, ugyanakkor a játékosaimnak megígértem, nem lépek pályára ellenük, ezért nem kell izgulniuk… Ennek ellenére biztos érdekes lesz, én is kíváncsian várom!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .