Most már talán megpendíthető: az őszi idény lefújása után hihetetlen pletykák keringtek a nyírbátori futballcsapatról – leginkább arról, milyen ajánlatokkal bombázták a kérők a játékosokat…

Imhol a bizonyíték, a Nyírbátor belevágott a felkészülésbe, vagy a csapat élt, él és remélhetőleg még sokig élni! fog Fotó: tudósítónktól

Mindennek előzményét már több írásban taglaltuk, legutóbb pénteken, így ezúttal nem vesznénk el a részletekben. Dióhéjban annyit: az októberben kipattant anyagi problémák miatt sokan veszélyben látták az NB III-as klub jövőjét.

Nos, talán mégsem eszik ennyire forrón a kását, a vezetőség a várossal karöltve nagy energiákat mozgósított a folytatás érdekében, aminek legegyértelműbb bizonyítéka, hogy Szilágyi Krisztián irányításával (akinek érdemei elvitathatatlanok az eddigi szereplés kapcsán…) a Bátor hétfőn megkezdte a felkészülést.

Más kérdés, hogy a játékoskeretben támadtak lyukak… Reznek Donát az NB III. Közép-csoportban érdekelt Taksonyhoz távozhat, míg Bernáth Martin a Sényő-Carnifexhez csatlakozhat, ugyanakkor a korábban Ibrányban készülő Benkő Balázs marad Nyírbátorban.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .