A tét fokozódik: a futsal NB II. Keleti csoportban immár az alapszakasz hajrája következik, eddig sem, most pedig pláne nem babra megy a játék.

A fehér mezes csengeriek „hatpontos” mérkőzést játszanak Fotó: Kákos Dávid

A Csenger például hétfő este (kezdés: 19 óra) közvetlen riválisát, az Újpestet fogadja. A felsőházi rájátszásban a tabella első hat helyezettje lesz érdekelt, és az már borítékolhatónak tűnik, hogy három pozíció elkelt: az élen nyomuló Ferencvárost biztosan, míg a második Kartalt, illetve a harmadik Kecskemétet aligha lehet befogni. A Csenger momentán negyedik, két ponttal előzve a hatodik Újpestet. A felek közötti csaknem minimális különbség miatt ez kiemelt jelentőségű meccs, annak fényében dupla szorzójú csörte, hogy még a nyolcadik Kistarcsa is bekavarhat, amely csupán három egységgel gyűjtött kevesebbet a szatmári legénységnél.

Mindeközben az idény második felében megtáltosodott Nyírbátor is beleszólhat a „nagyok” dolgába. Baksa Csaba immár négy mérkőzés óta veretlen (ebből háromszor győztesen hagyta el a pályát…) csapata a táblázaton ötödik Gyöngyös otthonában szerepel. Egy esetleges újabb nyírségi kunszt ugyancsak sokat segíthetne a Csengernek…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .