Vasárnap rendezték a 6. Nyírerdő Kupa megyei teremlabdarúgó torna középdöntőjét, a négy helyszínen a csoportok első és második helyezettjei kvalifikálták magukat a nyolcas fináléba.

A sárga mezes ibrányi csapat hibátlan teljesítménnyel jutott a döntőbe, így akár megvédheti címét Fotó: szabolcsfociinfo.hu

A nagydöntőnek január 27-én a nyíregyházi Filo Focicsarnok ad otthont. A címvédő Ibrány is megmutathatja magát végjátékban, miután – akárcsak a selejtezőben – hibátlan teljesítménnyel végzett a demecseri csoport élén.  Ugyancsak makulátlan mérleggel került a fináléba a Kemecse, amely a gyulaházi négyesben nyerte meg mindhárom fellépését. Itt volt talán a legkiélezettebb csata a még szintén továbbjutást jelentő második helyért: a Gyulaháza és a Nagykálló mérkőzés döntetlennel zárult, mivel a felek azonos pontszámmal végeztek, a jobb gólkülönbség döntött a házigazda javára.

  1. Nyírerdő Kupa: középdöntő

Gyulaházi csoport: 1. Kemecse 9 pont, 2. Gyulaháza 4 (8–2), 3. Nagykálló 4 (5–5), 4. Beregdaróc 0.

Demecseri csoport: Ibrány 9 pont, 2. Nyíribrony 6, 3. Záhony-Tiszaszentmárton 3, 4. Kálmánháza 0.

Újfehértói csoport: 1. Tarpa 5 pont, 2.  Balkány 4, 3. Újfehértó 4, 4. Encsencs 3.

Leveleki csoport: 1. Apagy 6 pont, 2. Csengersima 6, 3. Nyírkarász 3, 4. Levelek 3.

Azonos pontszám esetén az egymás ellen elért eredmény rangsorolt, ha pedig az döntetlen volt, a gólkülönbség határozott a végső sorrendről. A vastag betűvel jelzett csapatok jutottak a döntőbe.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .