A téli edzőmeccsek sajátossága, hogy jobb csinálni, mint nézni. A második félidő derekán már legfeljebb csak a rozmárok érzik jól magukat, no meg a szakvezetőket veri ki a víz – a hibák láttán.

A Sényő, miként a Nyírgyulaj egyaránt első edzőmeccsét játszotta Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Persze, ez ilyenkor még megbocsátható. A nyíregyházi stadion műfüves pályán vívott Sényő-Carnifex–Nyírgyulaj előkészületi mérkőzés mindkét fél számára az idei bemutatkozást jelentette, ami tökéletes alkalmat nyújtott az összecsiszolódásra. Az NB III-as együttes például mindhárom friss szerzeményét kezdőként vetette be: Kapacina Kevin, Lakatos Bence és Lizák Bence csipkedte is magát derekasan, utóbbi mindjárt a harmadik percben góllal tette emlékezetessé premierjét sényői színekben.

Az NB II-es Mosonmagyaróvártól érkezett középpályás, Kapacina Valer kétszer „csengetett” a szünetig.   Ami a megyei első osztályban érdekelt gyulajiakat illeti, náluk csaknem minden a régi. Új játékos nem bukkant fel, így az alaposan beöltözött Lukács Tibor edző a bevált „harcosait” küldte a porondra.

A fagyos reggel után némi hóval (ami a napsütés hatására a második félidőre fokozatosan elolvadt…) „színesített” küzdőtéren mondhatni érvényesült a papírforma. A Sényő az első játékrészben alaposan belehúzott, majd az általános cserebere után még három gólt berámolt. Hogy ne csak a rozmárok érezzék jól magukat, az a néhány néző is, aki végig toporogta a találkozót.

Edzőmeccs

Sényő-Carnifex–Nyírgyulaj 8–0 (5–0)

Sényő: Gagyi S. – Lakatos B., Bodó G., Klepács K., Phrakonkham, Lizák B. (Ruska), Lakatos L. (Barcsay M.), Hadházi (Ács Á.), Kapacina V., Kristófi S. (Fabu M.), Kapacina K.

Nyírgyulaj: Oláh – Oxi (Sárga Zs.), Czerula (Tóth B.), Lovas M., Szabó Á. (Orosz D.), Angyalos, Mezei (Vass I.), Haburcsák B., Fekete G., Gömze A. (Nagy B.)

Gól: Kristófi S. 2, Kapacina V. 2 (egyet 11-esből), Barcsay M. 2, Lizák B., Kapacina K.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .