Az élvonalbeli futsalbajnokság 17. fordulójának péntek este rendezett mérkőzésén a Nyírgyulaj a Debreceni EAC otthonában lépett pályára.

A nyírgyulaji csapat a szomszédvár ellen próbált eredményesen szerepelni – nem sikerült Fotó: Bodnár Barbara

Alig negyvennyolc órával a berettyóújfalui kupapárharc első felvonása után a szomszédvárban próbált kozmetikázni bajnoki szereplésén a nyírségi együttes. A találkozó előtt a DEAC öt ponttal szerzett többel a Lovas-legénységnél, amely nyilvánvalóan szeretett volna közelebb férkőzni riválisához.

Ehhez képest, akárcsak a hétközi fellépésen, már az első félidőben tetemes, háromgólos hátrányba kerültek a vendégek. Innen pedig már nem tudott visszakapaszkodni a Gyulaj, sőt, olyannyira nem, hogy az egyetemista egylet tovább növelte a különbséget, bebiztosítva győzelmét.

Futsal: NB I., 17. forduló

DEAC–Nyírgyulaj KSE 6–2 (3–0)

Debrecen, 150 néző, v.: Kiss G., Kubicsek M

Nyírgyulaj: Pallai G. – Vlasovics, Siska G., Sánta J., Klusin. Csere: Dobó L. (kapus), Orosz D., Tóth B., Nagy B., Kántor T., Gömze A., Szabó P., Vass O., Pazonyi A. Edző: Lovas Norbert.

Gól: Varga D. 2, Faragó L., Szentes B., Tóth A., Vékei N., illetve Gömze A., Kántor T.

A bajnokság állása: 1. Berettyóújfalu 41, 2. Dunaferr 34, 3. Veszprém 33, 4. Haladás 32, 5. DEAC 21, 6. Aramis 16, 6. DEAC 15, 7. Nyírgyulaj 13 (39–58), 8. Szigetszentmiklós 13 (55–79), 9.  BME-BT FC 6, 10. Rubeola Csömör 5.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .