A Csík-csapat legfőbb törekvése, hogy mielőbb elhúzza a csíkot a kiesőzónából. Mert a tizennegyedik hely, ahol a Csenger jelenleg „pocol” mindennek nevezhető, csak életbiztosításnak nem.

Nyitásként egy kis hófoci volt a menü Csengerben Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Ennek szellemében indította a felkészülést a megyei első osztályú futballegylet, amelyet változatlanul az aktív játékosként fényes pályafutást felmutató Csík Tibor irányít. Ami a bevethető keret illeti: nos bődületes változásokra gyenge oddsot kínálnának a bukik, úriember pedig egyébként sem fogad biztosra. Vagyis, valószínűleg csaknem minden marad a régiben.

– Valóban nem tervezzük a csapat felforgatását, ugyanis a kapkodás sem biztos, hogy eredményre vezet – vélekedett dr. Komlódy Miklós, a csengeri klub elnöke. – A legfőbb erősítés a sérültjeink, Pankotai István és Bodó  Richárd visszatérése lehet, de néhány posztra azért szeretnénk igazolni is. Itt elsősorban a támadószekcióra gondolok, hiszen az ősszel szerzett huszonegy gól nem éppen optimális, más kérdés, hogy védekezésben is javulnunk kell. Két távozónk viszont már biztos, Szegedi Gergő és Mosdóczi Bence már nem velünk kezdte a felkészülést. Bent kell maradni! Minden más csak felesleges szöveg. A kormánytól kapott 225 millió forintos fejlesztésnek ugyanis csak akkor van értelme, ha meghosszabbítjuk a megye egyes tagságunkat, amely szerintem sikerülni is fog.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .