Marics Gábor „megcsípésével” nagyot dobott az Apagy, a támadóosztag alighanem a legizmosabb csapatrésze lesz a megyei másodosztályú egyletnek.

Halastyák Ádám (balról) és Németh Attila (jobbról) tovább onthatja a gólokat apagyi színekben Fotó: Horváth Lász

Elvégre a Pannónia Zrt. csoport hetedik helyén „masírozó” legénység eddig is soraiban tudott néhány gólvágót: Halastyák Ádám tíz, Lakatos János, Svelta Zoltán, vagy éppen a játékos-edzőként munkálkodó, ősszel sérüléssel bajlódó Németh Attila egyaránt hat-hat „dugót” rámolt be az őszi idényben. De például a védőként bevetett Márton István is ötször betalált.

Mindazonáltal vékonyodott a játékoskeret: a második számú kapus, Kozsla Milán – a hírek szerint – Tokajba tart, míg a középpályás, Kurucz Krisztián az Ófehértó kiszemeltje. Ugyancsak távozik a több poszton is harcba dobható Horváth Gergő.

Az apagyi csapat már javában „mocorog”, ráadásul a Nyírerdő Kupa megyei teremtorna selejtezőjéből tovább küzdötte magát, így vasárnap a középdöntő leveleki csoportjában lép színre.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .