Finoman szólva sem a szerencse kegyeltje a Nyírgyulaj futsalcsapata, amely a Magyar Kupa legjobb négy közé jutásért kiírt csatározásában a legnagyobb favoritnak tartott Berettyóújfaluval került szembe.

Az esélyesebb hazaiak állandó veszélyt jelentettek a nyírgyulaji kapura Fotó: Bodnár Barbara

A hajdúságiak meggyőző teljesítménnyel uralják a bajnoki tabellát, ezen a porondon oda-vissza legyőzték a nyírségieket. A kupa az más – szól az örökbecsű mondás, ebbe kapaszkodhatott a Gyulaj a párharc első felvonásán, megpróbálva olyan eredményt kicsikarni, ami reményt adhat a február 6-án, a nyírbátori sportcsarnokban esedékes visszavágóra.

Nos, a terv hamar füstbe ment. A kilencedik percben már 3–0-ra vezetett Berettyóújfalu, a szünetig pedig tovább hízott a különbség, miközben a korábban a Lovas-legénységet erősítő Nagy Imre kétszer is betalált. Közvetlenül a szünet után szépítettek a vendégek, felcsillantva némi reményt, de kisvártatva ez is elillant – a házigazda újabb gólokkal végképp eldöntötte a mérkőzést. Egyben nagy valószínűséggel a továbbjutást is…

Futsal: Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés

Berettyóújfalu–Nyírgyulaj KSE 6–1 (4–0)

Berettyóújfalu, 200 néző, v.: Futó T., Deme R.

Nyírgyulaj: Opre R. – Vlasovics, Klusin, Sánta J., Siska G. Csere: Pallai G. (kapus), Orosz D., Vass O., Nagy B., Kántor T., Gömze A., Szabó P., Pazonyi A., Tóth B. Edző: Lovas Norbert.

Gól: Nagy I. 2, Gomes 2, Nagy D., Takács Z.,  illetve Siska G.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .