Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. A Nyírtelek ugyebár utolsó helyen vesztegel a megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoportban, de eszébe sincs bedobni a törülközőt. Olyannyira nem, hogy új trénerrel próbál domborítani – megúszni a kiesést.

A Nyírtelek egyetlen győzelmét a Tiszalök ellen aratta – éppen az új edző, Hengsperger Attila góljával, aki az elhárításban is jeleskedik Fotó: Horváth László

Az őszi idényben Dankó Zoltán irányította futballcsapatnál változás történt, a felkészülést immár Hengsperger Attila, a frissen kinevezett játékos-edző vezényli. A harminchét éves, tapasztalt védő feladata nem egyszerű, viszont nem is tűnik reménytelennek: a Nyírtelek hátránya például csupán hat pont tizenharmadik Kálmánházával szemben. Ez pedig nem a ledolgozhatatlan kategória.

Ehhez annyit: Dankó Zoltán szintén marad az együttes kötelékében, tovább futballozik, úgy is mondhatnánk, csak egyet hátra lép.

– Nem szeretnék semmit ígérgetni, nyilván csak a bennmaradás lehet az egyetlen cél. A keret alakul, éppen ezért minden tekintetben sok munka vár ránk – árulta el székfoglaló gyanánt Hengsperger Attila.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .