Ha valahol, hát Nagyhalászban nincs értelme „belenyúlni” a játékoskeretbe.  Szóval a szenzációt ne itt keressék!

V, mint Viktória – az élen állva kezdte a felkészülést a Nagyhalász Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Naná, hisz a megyei első osztályú futballcsapat az élen nyomul, és kisebb változásokkal három éve együtt szerepel a „kemény mag”. Így, persze a felkészülés hétfő esti nyitányán sem bukkant fel új arc az öltözőben, bár éppenséggel ez még nem lefutott téma. Elképzelhető, hogy egy támadót igazol a Ludánszki István irányította együttes, de nem mindenáron.

– Összeszokott csapatunk van, amelyet nyugodtan nevezhetek baráti társaságnak – fogalmazott Kropkó András, a nagyhalászi egyesület elnöke. – Ráadásul ne felejtsük, a gerincet alkotó játékosok közül többen akkor érkeztek, amikor 2016 telén nagyon rosszul álltunk, konkrétan két ponttal az utolsók voltunk a tabellán. Ez a keret pedig azóta folyamatosan bizonyítja, hogy érmes a figyelemre. Az előző bajnokságot bronzérmesként zártuk, jelenleg első vagyunk, a cél pedig változatlan: az 1-3. hely valamelyikének megszerzése.

Természetesen a Halász is több edzőmeccset iktatott a programba, jó néhány hajdúsági csapattal találkozik a február végén esedékes tavaszi rajtig.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .