Más volt ez a szürke, tocsogós hétfő este, mint a többi. Abból a szempontból mindenképp, hogy erre a napra trombitálták össze a mándoki futballcsapat tagjait.

Megpezsdült az élet Mándokon is: munkába állt a Kiss-csapat Fotó: Dancs Attila

Kiss Gábor legénysége nagy munkának feszül neki – csaknem másfél hónapig gyűri majd az ipart, hogy aztán a február végére kiírt tavaszi folytatásban ott folytassa, ahol ősszel abbahagyta. A megyei első osztályú egylet ugyanis a balul elsült nyitány után hosszú hajrát nyitva az ötödik helyre tornázta fel magát a táblázaton.

Ezzel együtt a felkészülés kezdetére nem maradt egyben a keret. Miként arról már decemberben hírt adtunk, Bátyi László és Nagy Krisztián távozik, persze, aligha maradnak csapat nélkül… Akadt egyéb fejlemény is. Buda Péter az elmúlt héten az NB II-es Győr meghívására próbajátékon vett részt: a húsz éves középpályásnak a kisalföldi klubnál felajánlották, hogy egy közeli, ugyancsak a második vonalban érdekelt együttesben tovább erősödjön, ő azonban köszönte szépen a lehetőséget – inkább visszatért Mándokra.

Oda ahová új szerzemény is érkezik. Mégpedig Dávid Róbert, aki ősszel az NB III-as Gyöngyös színeiben futballozott. A korábban az „osztálytárs” Tarpában is megfordult támadóval megegyezett a vezetőség, így minden bizonnyal a Kiss-csapatot segíti a folytatásban.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .