A hétvégén Mezőkövesden, a megyei igazgatóságok labdarúgó tornáján vett részt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóság csapata. A kispályás tornán 14 megye, 13 együttese képviselte magát.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóság csapata Fotó: tudósítónktól

A mienk a tavalyi bajnok Veszprémmel, a több aktív megyei első osztályú labdarúgót, köztük a korábban Nyíregyházán is futballozó Montvai Tibort is a soraiban tudó Hevessel, és a több NB-s múltú játékost bevető Tolna-Zala megyével együtt a C-csoportba kerültek. A szabolcsi csapat szombaton Hevestől 2-0-ra, Veszprémtől 3-0-ra kapott ki, míg vasárnap 3-3-as döntetlent játszott Tolna-Zala megyével, így a csoport harmadik helyén zárt és nem jutott a legjobb négy közé. Érdekesség, hogy a „szabolcsi csoportból” továbbjutott Veszprém és Heves az elődöntőt is sikerrel letudva egymással mérkőztek meg a fináléban, melyet végül a címvédő Veszprém nyert meg. A harmadik helyen Fejér, míg a negyedik pozícióban Győr zárt.

Az SZSZB megyei igazgatóság csapatának névsora: Borsodi László (kapus), Baracsi Endre, dr. Hozdik László, dr. Kárpáti Csaba, dr. Szabolcsi Szabolcs, Kvaka Árpád, Márton Péter, Papp Csaba, Sille Árpád, csapatvezető: Bardi Béla.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .