A selejtezővel megkezdődött a Nyírerdő Kupa megyei teremtorna – vasárnap hat helyszínen léptek színre az induló csapatok.

A leveleki csoportban Napkor–Apagy mérkőzést is rendeztek Fotó: szabolcsfociinfo.hu

A hatodik alkalommal kiírt eseményre harminc együttes nevezett, amelyek – területi alapon elosztva – hat sportcsarnokban próbálták tovább verekedni magukat. A csoportok első és mások helyezettjei automatikusan kvalifikálták magukat a január 20-án esedékes középdöntőbe, miként a négy legjobb harmadik is folytathatja szereplését.

Nyilván utóbbi verzió volt az izgalmasabb, ebben a különversenyben a hét pontot szerzett Balkány, illetve az egyaránt hat-hat egységet gyűjtött Nyírkarász, Nyíribrony, Beregdaróc trió lett befutó, a Tiszalök és a Demecser viszont lecsúszott a továbbjutásról.

Ugyanakkor az Ibrány, Gyulaháza, Újfehértó hárman hibátlan teljesítménnyel zárt az élen. Idevágó információ, hogy a csoportokon belül azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény határozta meg a sorrendet. A végeredmény nem tekinthető hivatalosnak, az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóság hétfő délutánra ígéri a középdöntő pontos beosztását.

A csoport (helyszín: Gyulaháza): 1. Gyulaháza 12 pont, 2. Záhony-Tiszaszentmárton 9. 3. Nyírkarász 6 , 4. Barabás 1, 5. Ramocsaháza 1.

B csoport (Levelek): 1. Apagy 9 pont, 2. Levelek 9, 3. Nyíribrony 6, 4. Napkor 6, 5. Nyírtura 0.

C csoport (Csenger): 1. Csengersima 9 pont, 2. Tarpa 9, 3. Beregdaróc 6, 4. Vámosoroszi 6, 5. Pátyod 0.

D csoport: (Újfehértó): 1. Újfehértó 12 pont, 2. Kálmánháza 5, 3. Tiszalök 5, 4. Nyírpazony 5, 5. GFSE-Oros 0.

E csoport (Nyírbátor): 1. Nagykálló 10 pont, 2. Encsencs 7, 3. Balkány 7, 4. Nyírvasvári 4, 5. Piricse 0

F Csoport (Demecser): 1. Ibrány 12 pont, 2. Kemecse 9, 3. Demecser 4, 4. Kék 4, 5. Buj 0.

A vastagon szedett csapatok jutottak tovább.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .