A Kisvárda Master Good élvonalbeli futballcsapata szerencsésen megérkezett Egyiptomba, sőt, szombaton már két tréning szerepelt a programban. A hurghadai edzőtáborban a klub második számú, a megyei első osztályban szereplő együttes keretéhez tartozó három titán is bizonyíthatja, nem véletlenül készülhetnek a „nagyokkal”.

Mint a képen is látszik (balról) Szőr Levente, Gyüre Tamás és Elek Ádám nem fázik Egyiptomban Fotó: kisvardafc.hu

Elek Ádám, Gyüre Tamás és Szőr Levente érdemelte ki a lehetőséget, hogy felszálljon az Egyiptomban landoló repülőgépre. A Kisvárda II. ugyebár az őszi idényben mutatkozott be a megye egyes bajnokságban, „féltávnál” a tizedik helyen tanyázik – a trió tagjai pedig rendszeresen pályára léptek az Erős Gábor irányította legénységben. Sőt, mint arról korábban hírt adtunk, a nyitófordulóban, a Tiszavasvári ellen mesterhármassal debütált Gyüre Tamás azonmód profi szerződést kapott: a tizenhét esztendős, saját nevelésű csatárral négy évre szóló kontraktust kötött Révész Attila sportigazgató.

Annyi szent, a három várdai reménység nem fázik: a fáraók földjén szombat délután 23 Celsiust-fokot mértek – nem mínuszban. Vagyis, strandidőben melegíthetnek a tavaszi folytatásra.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .