Hétfőn kupaktanáccsal „melegített”, szerdán pedig valóban belevágott a felkészülésbe a Tiszavasvári is.

Belevetette magát a munkába a tiszavasvári csapat Fotó: Fazekas Viktor

Nos, a hét elejére meghirdetett összejövetelen annyi kiderült, hogy egyelőre senki nem vágyódik el a megyei első osztályú futballcsapatból. Mert bár az őszi idény meglehetősen balul sült el, az együttes pedig a táblázat utolsó helyéről kénytelen kezdeni a tavaszi idényt, a jelek szerint egységben az erő. Bármennyire necces is a szituáció, a kijelölt ösvényről nem tér le az egylet, vagyis továbbra is vasvári kötődésű labdarúgók alkotják a keretet.

Ebbe a vonulatba tökéletesen illeszkedik, hogy a klub korábbi játékosa, Ésik Zoltán ismét edzésbe állt, a támadó középpályás lehet az egyetlen régi-új szerzemény.

– Egyelőre próbálunk alkalmazkodni az időjáráshoz, nem terveztük, de elképzelhető, hogy lesz olyan nap, amikor teremben folytatjuk a munkát – adta tudtul Nagy István, a Tiszavasvári játékos-edzője.  – Megkérdeztük a játékosokat, mindenki maradni szeretne, a keret tehát nem széled szét, a cél is változatlan: nem mondtunk le a bennmaradás kiharcolásáról, becsülettel küzdünk tovább.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .