Él a gyanú, hogy alighanem még a vezetőség álla is koppant az Újfehértó őszi alakításától. A megyei másodosztályú futballcsapat nemhogy összecsinálta volna magát a nyári elvándorlási hullámtól – Piskóti Zsolttal az élen a tabella második helyéig rakétázott.

Az újfehértóiak próbálják tartani a nívót Fotó: szabolcsfociinfo.hu

De ugyebár a múlt sikereiből nem lehet megélni – legalábbis kevesen tehetik meg, ami viszont már egy teljesen más történet. Az újfehértóiak mindenesetre egyáltalán nem dőlnek hátra, némi szusszanás után ismét nekifeszülnek, hogy tartani tudják a nívót, mégpedig reményeik szerint az ősszel bevetett játékosokkal.

– A felkészülést január 8-án kezdtük – adta hírül Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője. – Az első hét a rávezetésről szólt, majd következik a munka érdemi része. Heti három edzéssel és minimum egy edzőmeccsel hangolódunk a tavaszra. A csapat érdekelt a Nyírerdő Kupában és a nagypályás műfüves felkészülési tornán. A keretben nagy változás nem várható, szeretnénk egybe tartani a társaságot.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .