A szomszéd macskája lebabázott – nagyjából ennyi történt Kéken. Legalábbis Fabók István edző szerint. Ami a napnál is fényesebben bizonyítja, a megyei másodosztályú csapat nem környékezte meg Cristiano Ronaldót az elmúlt hetekben, és a közelgő átigazolási időszakban sem tervez nagy durranást.

A kéki tornateremben aligha lesz gond a hangulattal Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Na de, a maradék haderő megkezdte a felkészülést, és azért ez is valami. Mert a Nyírerdő csoportban szereplő együttes keretében egyelőre nincs változás, bár…

– Jelenetős mennyiségű dohányra van kilátás, bízunk abban, hogy a határon is átengedik – vette lazára a figurát jó szokása szerint Fabók István. – Vannak bejelentkezők, de remélem, nem csak az ideiglenes lakcím miatt! Heti két tornatermi edzéssel indulunk, megjegyzem, a játékosok eddig Home Office-ban voltak, néhányukat a TEK-el köröztetem… Komolyra fordítva a szót, vasárnap pályára lépünk a Nyírerdő Kupa demecseri csoportjában, neveztünk a cigándi műfüves tornára, ahol a Kanyár, Dombrád, Karcsa, és két szlovák csapat ellen is játszunk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .