Ki korán kel, aranyat lel – mondás igazságtartalma legfeljebb június elején, azaz a bajnokság végén válhat valóra, mindenesetre az Ibrány is azon megyei első osztályú csapatok köréhez csatlakozott, amelyek már megkezdték a felkészülést.

Belehúzott az Ibrány is, mégpedig meglehetősen népes létszámmal indult a felkészülés Fotó: szabolcsofociinfo.hu

Mivel a Madalina György irányította együttes csak az utolsó őszi fordulóban, a Nagyhalász elleni örökrangadó elbukásával szorult a második helyre a tabellán, eddig sem – most aztán különösen nem lesz gond a motivációval. Ráadásul a minél sikeresebb tavaszi menetelés érdekében immár új „katonát” is bevethet a stáb: miként arról már hírt adtunk, a Sényő-Carnifextől érkezett Haburcsák Krisztián a Tisza-parti egyletben folytatja. Meglehet, a másik megyei NB III-as klubtól is igazolhat az Ibrány: a Nyírbátor huszonnégy esztendős védője, Benkő Balázs ugyanis megjelent a csapat idei első tréningjén, és nem csupán nézelődött. Ez az ügy viszont még képlékeny, mert bár a játékossal megegyezett a vezetőség, sorsa a közeljövőben dől el…

– A tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is neveztünk a megyei teremtornára, illetve a műfüves felkészülési eseményre, emellett további edzőmeccseket is játszunk, így az NB III-as Tállyával is találkozunk – jelezte Trencsényi Imre, az ibrányi egyesület elnöke. – A folytatásról annyit: elsősorban azt reméljük, hogy az őszi sérüléshullám már csak rossz emlék marad csupán, és teljes csapattal vághatunk neki a szezonnak, amelyet bizakodva várunk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .