A baktai recept szerint a héten a tüdőt tágítják, majd jöhet az igazi megpróbáltatás – a felkészülés érdemi része.

A baktaiak dacolnak hideggel, benépesült a műfüves pálya Fotó: magánarchívum

Mindez annyit tesz, a hétfőn munkába állt megyei első osztályú futballegyletnél a fokozatosság elve érvényesül, vagyis egyelőre kímélő üzemmódot alkalmaz a szakmai stáb. A jövő héttől aztán „durvább” lesz a módi, alighanem a felújított létesítmény lelátóját is tesztelik a fiúk, mármint szökdeléssel, egyéb kínzó gyakorlatokkal.

Ami azt illeti, a Baktalórántházának fel is kell kötni a gatyát a bajnoki folytatásban, nem véletlen tehát a korai „kelés”. A Gebri-legénység a tizenegyedik helyen táborozva nem érezheti biztonságban magát, és miként arról már hírt adtunk, a keret is mozgásban van. A több játéklehetőség reményében elköszönt Balogh Zsolt és Bökönyi Levente, akárcsak két fiatal, Farkas Bence, valamint Fekete István. Bár névvel nem szolgáltak, annyi kiszivárgott, új szerzemény is érkezhet egy közeli megye kettes csapattól…

– Hétfőn volt vagy mínusz hét fok, amikor elkezdtük, de emlékszem én még ennél is rosszabb körülményekre – jelezte Gebri Pál, a Bakta edzője, hogy nincs helye a sírásnak. – A felújított, villanyvilágítással rendelkező műfüves pályán tudunk mozogni, futni a centerpálya körül lehet, a folytatásban pedig úgy is  tovább „színesedik” a program.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .