Megdőlt az idei téli hidegrekord, mégpedig kedden hajnalban Vásárosnaményban, ahol mínusz 18,6 Celsius-fokig hűlt le a levegő – adta tudtul az Országos Meteorológiai Szolgálat. Ami azt illeti, délután sem dobálták le magukról a göncöket a népek a hőség miatt, ezzel együtt a megyei első osztályú futballcsapat számára nem volt mese, ha már éppen ezt a napot jelölték ki – megkezdte a felkészülést.

Csaknem sarkvidéki körülmények között kezdte a felkészülést a naményi csapat Fotó: beregihírek.hu

Persze, nem is a klímaváltozás jelentette a legfőbb témát a beregi egylet öltözőjében, sokkal inkább, a jövő, amitől jobb szereplést remél mindenki. Az őszi idény végén „megkaparintott” nyolcadik helynél nyilván szeretné feljebb tornázni magát Dudás Zoltán együttese, így a havazással megspékelt ítéletidőben is tették a dolgukat a játékosok. Már amennyire lehetett…

Olybá fest, a naményi keret egy fővel gyarapodhat: a Hajdú-Bihar megyei első osztályban érdekelt Debreceni ASE labdarúgójával, Németh Gergellyel szóban megállapodott a vezetőség. A huszonhárom éves, középpályásként bevethető fiatalember jelen volt a nyitótréningen.

– Negyedik éve vagyok az egyesület elnöke, de hasonló időjárási viszonyok között még nem kezdtünk felkészülést – taglalta Filep Sándor. –  Természetesen tartottunk egy rövid megbeszélést, majd futással hangoltak a srácok. Ugyanakkor örülünk annak, hogy mindenki egészséges, illetve Szabó Roland szépen gyógyul, a tavasztól pedig azt remélem: az idény befejezésekor annyi pontunk lesz, mint amennyi az előző bajnoki szezon végén.

Nos, akkor ötven ponttal zárt a negyedik helyen a Vásárosnamény, amely jelenleg huszonegy egységnél tart…

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .