Ezt jól kifogták. Mármint a tarpaiak, akik hamisítatlan téli körülmények között kezdték meg kedd este a felkészülést.

Hófociban is jeleskedtek a tarpaiak Fotó: szabolcsfociinfo.hu

De a megyei első osztályú csapat tagjai fityiszt mutattak az időjárásnak, hófocival indították az esztendőt. Márton István negyedik helyen „forduló” legénysége olybá fest, csaknem teljes mértékben összetart, egyedül – ahogy arról korábban hírt adtunk – Lakatos Bence folytatja máshol, a huszonöt éves védőt az NB III-as Sényő-Carnifex hívja soraiba.

– Csapatunk számára megtisztelő, hogy magasabb osztályból is felfigyeltek egyik játékosunkra, ami egyben a mi munkánkat is dicséri – kommentálta a fejleményeket, vagyis Lakatos Bence távozását Márton István, a Tarpa edzője. – Bár szerény kis egyesületünk jó néven vette volna, ha a sényőiek vezetői szinten is megkerestek volna minket ebben az ügyben… A keretben egyelőre annyi még a változás, hogy a tizenhét éves Batrin Viktor velünk kezdi a felkészülést, illetve az U17-es csapat legtehetségesebb tagjai folyamatosan fogják látogatni az edzéseket, hogy szokták a légkört. A héten két ráhangoló tréninggel kezdünk, szombaton pedig alapos erőfelmérést tartunk, ki meddig bírja a disznóvágást…

Alighanem ez is nagy „megterhelés” lesz, nem különben az előkészületi meccsek sora, amelyeken négy NB III-as ellenféllel (DEAC, Tiszaújváros, Sényő, Cigánd) mellett megyei első-, illetve másodosztályú csapatokkal is találkozik a Tarpa.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .