A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei játékvezetők együttese a tizenötödik helyen végzett a 14. Sípmester Fesztiválon, amelyet Miskolcon rendeztek.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei játékvezetői csapat becsületesen helyt állt Fotó: Daru Andrea

A teljes hét végét felölelő nagyszabású eseményen az ország valamennyi megyéjéből (plusz Budapest) érkezett játékvezetők alkotta csapatok léptek pályára. Mint arról beszámoltunk, a szombati csoportkört a szabolcsi együttes egy győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel a negyedik pozícióban fejezte be, így vasárnap a 13-16. helyért vívott csatározásban volt érdekelt.

A megfáradt „harcosok” előbb Jász-Nagykun-Szolnok legénységével mérkőztek: a rendes játékidőben 3–3-as döntetlen született (Benkő Róbert kétszer, Kosztyu János egyszer talál be), büntetőkkel az ellenfél kerekedett felül. Ekképpen a 15. hely megszerzéséért kiírt összecsapás jelentette a záróakkordot a mieink számára, akik Nógrádot – Soós András, Lipcsei Márk, Paráda Róbert, Koszytu János góljaival – 4–1-re elkapálva sikerélménnyel köszöntek el a borsodi várostól.

A tornát Bács-Kiskun csapata nyerte, a döntőben Budapestet felülmúlva. A program részeként vasárnap kora délután gálamérkőzést (3–3) játszott a profi NB I-es játékvezetők csapata a megyei igazgatókból verbuvált válogatottal. A sporik között a nyíregyházi Karakó Ferenc, a szakvezetők társulatában Kvaka Árpád szabolcsi igazgató is szerepet kapott.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei játékvezetői csapat névsora: Takács Ákos, Valu Tibor, Benkő Róbert, Soós András, Szilágyi Norbert, Sándor Csaba, Takács Attila, Kosztyu János, Lipcsei Márk, Goneth Béla, L.Tóth Lajos, Pethő Péter, Paráda Róbert.

Játékvezetői küldött: Veres János. Csapatvezetők: Jekő József, Takács János, Szlomoniczki István.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .