Súlyos sérülés történt a Gyulaházán rendezett öregfiúk teremtornán: szombaton nyílt könyökcsont törést szenvedett Pásztor Sándor.

Pásztor Sándor csak rövid időt tölthetett a gyulaházi csarnok küzdőterén Fotó: illusztráció

Az aktív pályafutása során több megyei futballcsapatban megfordult védő a Mezőladány színeiben fejezte be a játékot – két éve. A negyvenhárom esztendős sportembernek korábban kutyabaja sem volt, legfeljebb húzódással küszködött, visszavonulását követően előbb a válla ment ki, ezúttal pedig még rosszabbul járt…

–  Az első meccsünk volt a tornán, öt perce játszottam, amikor a kapus kijött a labdára, el akartam kerülni az ütközést, ezért átugrottam és a könyökömre estem – elevenítette fel a történteket Pásztor Sándor.  – A kisvárdai kórházba vittek, mivel nyílt törést szenvedtem, még szombaton megműtöttek, hétfőtől pedig újabb vizsgálatok várnak rám. Nem tudom, miért üldöz a balszerencse, aktív játékosként szinte soha nem voltam sérült, most meg így jártam. Mindenesetre szeretném megköszönni dr. Pocsai János főorvos úrnak a gyors segítséget!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .