Nem csoda, hogy Nyírbélteken nagy erőfeszítéseket tesznek a megyei másodosztályú futballcsapat acélosítása érdekében.

A látszat csal: egyáltalán nem feküdt ki a bélteki csapat Fotó: Horváth László

Merthogy a Pannónia Zrt. csoportban újonc egylet ősszel alaposan megfizette a tanúlópénzt, ennek következményeként csak a sereghajtó Nyírtelek szénája áll rosszabbul a tabellán. Az már most valószínűsíthető, hogy meglehetősen nagy átalakuláson eshet át a játékoskeret, erre utal, hogy három labdarúgó távozása szinte bizonyos. A csatár Kovács Attila, miként a balhátvéd, Ocskó Tamás alighanem Nyírmihálydiban folytatja, míg Balogh Norbert a Nyírvasváriban köthet ki.

Egyelőre egy fővel gyarapodott a létszám. A Hajdú-Bihar megyei másodosztályban szereplő Nyíracsád bal oldali védőként bevethető futballistája, Bak Dániel érkezik. A beilleszkedését nagyban megkönnyítheti, hogy nyírbélteki kötődésű, aki korábban pályára lépett a csapat színeiben. Elképzelhető, hogy rajta kívül még hat-hét új szerzeményt is harcba vethet tavasszal a megkapaszkodásért hajtó gárda.

Az nem volt kérdéses, hogy Tóth Tibor edző marad a posztján, irányításával január 11-én feszül neki a felkészülésnek a Béltek, amely a megyei műfüves tornán is megmutatja magát.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .